Pirbadet Fysioterapi

Pirbadet fysioterapi er et fysikalsk institutt i Trondheim. Det er fem fysioterapeuter med refusjonsavtale med Trondheim kommune. Ved Pirbadet fysioterapi driver vi en allsidig praksis med både individuell fysioterapi og gruppetilbud både i treningssal og basseng. Vi har fem behandlingsrom og to treningssaler. Det er lett adkomst med bil og buss til Pirbadet fysioterapi. Pirbadet fysioterapi har fysioterapeutene lang erfaring og driver en kunnskapsbasert praksis.

Mario Stephani

Utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Oslo i 1990. Bred erfaring med utredning, behandling og tiltakstilrettelegging innen muskel-skjelettlidelser, ortopedi, revmatologi, nevrologi og hjerte/lunge-lidelser.

Vigdis Fuglesang

Utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Oslo 1979. Jobber 50% stilling. Allsidig erfaring innenfor ortopedi, reumatologi, opptrening etter skade samt svangerskapsrelaterte plager. Jobber i tillegg som høgskolelærer ved Fysioterapiutdanningen ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og har jobbet der siden 1995.

Odd Magne Hals

Utdannet ved Høyskolen i Bergen 2004. Drevet privat praksis i mange år og har erfaring fra idrettsfysioterapi og muskel- og skjelettskader. Jobber i tillegg 50% på fysioterapiutdanningen på Høgskolen i Sør-Trønderlag.

Tone Aas

Utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Oslo 1976. Bred erfaring og interesse for opptrening av nevrologiske tilstander. Har ved videreutdanning hatt fokus på hjerneslagsrehablilitering, balanseproblem, håndterapi og opptrening av hånd/fingre etter kirurgisk inngrep.

Birgitte Ingvaldsen

Utdannet ved Fysioterapihøgskolen i Bergen 1992. Allsidig praksis innenfor ortopedi og reumatologi, og lang erfaring med opptrening etter ortopediske operasjoner. Har i alle år ledet gruppetreninger i basseng og på land.

Rigmor Øien

Sekretær og assistent.